Szinte
hihetetlen, hogy ilyen finom tud lenni egy egyszerű káposztasaláta! Négy hozzávaló (bár
simán csak káposztából is nyerő), feldarabolva, fűszerezve és már kész is.
Tökéletesen illik hozzá az avokádó majonéz, ez nekem most nagy kedvencem lett. Mindenkinek
ajánlom felvenni a muszáj-megkóstolni listára!J
Hozzávalók:
fél fej friss, roppanós káposzta (fehér vagy lila)
2 közepes sárgarépa
néhány szál újhagyma vagy egy fél lilahagyma
nagy marék aprított petrezselyem
só, bors
Hozzávalók:
fél fej friss, roppanós káposzta (fehér vagy lila)
2 közepes sárgarépa
néhány szál újhagyma vagy egy fél lilahagyma
nagy marék aprított petrezselyem
só, bors
Elkészítése:
Lilahagymával készítettem, felkarikáztam és
10 percre besózva állni hagytam. Közben lereszeltem a káposztát, de lehet
vékony szálakra is vágni, valamint hosszában félbevágtam és felkarikáztam a
répákat és felaprítottam a petrezselymet. Miután kész lettem, az egészet egy
tálban összeforgattam, sóztam, borsoztam. Már így is finom, de avokádómajonézzel nálam most verhetetlen.
Forrás:
http://www.rawfoodforlife.org/best-ever-coleslaw.html
Egészségetekre váljék!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése